Monday, February 23, 2009

ade style lah...

balik umah dlm kul 5 gak lah arini...balik awal coz mcm nak ujan lebat ajer kl td.malas sangkut kat jamn maa...

tapi sebelum balik sempat la singgah kat SACC mall. nak cari beg utk isi dokumen2 masa i'view nt. beg lama dah putus la pulak...tapi yg bestnya, i jumpa beg yg design sama mcm beg lama i tuh...rm46 lak tu, kat primavera..Alhamdulillah, org baik2 Tuhan mudahkan segala urusan..InsyaAllah. dah dpt beg, terus gerak blk umah..

Tapi..tersimpang lagi ke Mydin bukit jelutong coz teringat nak beli barang dapo cket.hehe...see,ala2 desperate housewife gitu...tapi sbb ujan dah tuwon, i lepaque dlm kete jap.i takleh kena ujan sgt maa...nt terdemam, caner nak pegi i'view kan...lepaque tunggu ujan reda cket,sambil nyanyi2 dlm kete,mmg layannn...pastu ujan pun reda...see,nampak tak..i nyanyi ujan pun reda, means sore i can do lah kan...betul...betul...betul...

skali, masa nak kuar kete, wiper takmo stop...fuh, ada kesuspenan di situ.siap roger mak i lagi...ate, dah i pakai kete mak i, takkan i nak kol pomen lak kan..kang pomen tu gelak syaiton kat i,malu...ngupenye, i tak pulas hbs suis wiper tu ajer.chaih...mmg la kan,bmw lebih women frenly la...merce nih byk sgt gadget protokolnye...tak kuase tau!!

dah beli barang2 dapo, i straight je balik umah. sampai umah, tayang2 beg kt mak i...pastu mak i suh i try baju batek yg mak i dah amikkan dr tailor pg td.pehh...dgn bateknye, siap berhandbeg n coatshoes,dok gaye2 mcm bebudak mase nak raye...ada la mcm ketua puteri umno...muahahaha.tapi dlm hati mcm tak sanggup ajer nak kuar umah cam gitu....arghhh,tidaakKkkkk!!!

nasib lah kan...dah apply nak masuk gomen kena la biase2kan diri berdresscode sebegitu...yang penting...ADA STYLE LaAahhhh....

No comments:

Post a Comment