Thursday, February 26, 2009

al-kesah tuan kechik...nape eyh?!

arini N(bukan nama sebenar) i bg nama baru...si tuan kechik...muahahaha..rasekan!! manelah i x panggil dia tuan kechik, asal dia kol @ sms i jer mesti nak bagi arahan kat i...sampai perut i naik ngilu klau tgk nama dia yg appear kat screen hp i...sukati dia jer tau...bukan mengeluh, luahan jer...ehek ehek. tau la dia tu ketua bahg.siasatan jenayah kan..

arini dia buat pe'el lg...tgh siok i tapau nasik kat kedai siang td, alih2 sms dia msk tanye diswik dia ada kelas ke x...la,kelas dia kan, nape lak i yg nak kesah...tp oleh krn sikap diplomatik i thp gaban, i pun bgtau kat dia akan checkkan n janji info kt dia later...balik umah i pun dgn efisyennye tlgla check, mmg ada kelas wikend ni...so, info kat dia dgn pesanan mintak dia panjangkan ke H(juga bkn nama sebenar) a.k.a si tuan besar..

tuan kechik reply : Hahhahaha....wokeh...tq...tuan besar x pegi kot...hahahha

see, batapa senangnye ati dia kan...tp bila i nyer turn mintak tlg dia bwkkan nota2 islam-2 utk i, nak tau ape dia reply?nih haa... :
Alamak...nanti ingatkan malam ni k...islam2 x cari lagi dlm stor simpanan buku...hahahja.
boleh cam gitu kan?! jadi, makanya...org begini harus diberi dia sedikit pelajaran.so, i dgn takde sivic nyer reply lah :
kahkahkahkah..yela tu, dlm stor..ke bilik u yg mcm stor.Wakaka.cam bonet kete u..hikhik..laarrrrikkks!!

tau dia nak majuk ngan i pastu kan...i taruh lagi : Jgn ar majuk..Nt i suh sue tlg kemas bonet kete u hae..sue suka bab kemas2 ni. I suka bab tdo2 saje..Ahahaha.Tdo sat naa..pastu dia kata i hampeh,i wat dunno jer sebab i nak qado tido...

mlm ni i kol dia nak ingatkan dia psl nota2 tu...tiba-tiba...ia menjadi suatu episod klaka-seram kat i...tuan kechik tetiba menjadi hepi semcm...ala2 mcm org yg x mkn ubat lagi jer kesewelan dia tuh. dah la lps tu dia call i lg ngan number yg dihidekan, buat i jd tipah-tetipu ajer...pulak tu, bkn skali tp dua kali dia tipah2kan i tau...sajer nak ejek i control suara ms jwp fon...senget x?!

tak cukup ngan call, dia send sms pulaks..nih, i copy balik. Padan muka u tuan kechik, i jaja sms u bg sumer org baca...muahahaha...bg i gelak syaiton dulu...

  • Chak...kalau pakai no ni mesti x control kan...hahahahha...i g makan dulu...bubbbbbbbbbbyyyyyyyeeeeeeee.....khihihihihihihihihhi
  • hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahha............jangan maraaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.....my turnnn........hahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahha
  • hahahahah.....i nak mkn dulu...lapaq

sgt hepi yg luarbiase kn dia mlm ni...tu pun i tak story segala kejadahan ms calling2...pendek kata, si tuan kechik menjadi suatu misteri nusantara mlm ni...atau mungkin tuan kechik tertelan ubat gigi secara overdose pg td...atau mungkinkah kerana terlebih wirid mlm ni...yelah, mlm ni kan mlm jumaat...xsiape yg tahu. jd, jgn biarkan diri anda dibelenggu misteri nusantara...bubbye.

No comments:

Post a Comment