Thursday, February 26, 2009

lepas satu sexa...

alhamdulillah...lepas dah i'view. tp xtau naper dup dap tak ilang2 lagi...


arini sampai pusat temuduga awal beb...dlm 7.30am dah kat dewan temuduga tau...duduk tunggu nak daftar,sempat gigil2 lebih kurang...kul 7.45am dah siap daftar, dpt lak jd calon pertama kat bilik pertama...lagi arh tambah ketaq kan...kul 8.10am dah dipanggil masuk,nak tau kul bape i kuar..??kul 9.10am...hah kau...mcm2 soklan yg dia tanye, mcm2 gak yg i jwb...tp ala2 menggoreng la jugak...ate, dah lain yg i study...hafal bagai nak rak...lain plak yg ditanye...ntahape2ntah yg i jwp...kuar dr bilik tu, sumer yg kat tmpt menunggu dewan tu dok pandang i tercangang2...i pulak, dah mcm org yg baru pulih dr kena sampuk...ahaha...masa kat dlm bilik-ala2 relax+santai2...tp bila dah kuar br suspen balik.pelik x?! tp panel mcm best jgk,agak frenly+ckp pun dgn etika+steady je, x poyo pn...mcm masa i'view kat matrade dulu,i dpt panel yg poyo x hengat...

tgk la nt result caner...ada rezeki, dapatlah...klau takde, cuba lagi...anyway, thanx to mr.Sathia coz hantar sms saat2 akhir pd minit2 kecederaan, betul2 sblm handphone di off...dia wish-Selamat Berjaya. tak lupa jgk my besfren shelly, ada miskol...i tau lps hbs i'view...

pagi seblom bertolak, agak stress la jgk...pegi dgn adik i. nak ngejutkan dia, agak cabaran la jgk...coz mlm td kan liverpool ada game, jd paham2 sendiri la kan...utk rekod liverpool menang ye...mmg dah set janji nak gerak dr umah kul 6.30am...takott jamn maa...agak2 dah 6.25am takde tanda2 nak bergerak, i ilang kesabaran n stat kete n kuarkan kete dr umah...br lah adik i terhengeh2 keluar. ingatkan dah bole gerak, skali,terencat lagi coz tetiba mak i tukar fikiran di saat2 akhir...nak ikut jgk, pulak dah..mama...mama...mlm tadi bgtau x jadi nak ikut...tetiba..hurmmm(bukan mengeluh ye, sekadar luahan)..nsb baik kul 6.45am bergerak la jgk...nasib baik jgk lalulintas lancar, cuma masa nak kuar dr shah alam la agak suspen ingatkan jamn...rupa2nye halusinasi jer...ahaha. tapi kat putrajaya mmg jamn esp kat parking area dia, ate, semua org nak msk ofis kan...

abes i'view terus blk umah...takde nafsu nak jenjalan kat putrajaya pun.yelah, awal lagi...sudah nye i sampai umah dlm kul 10.00am.Unexpected. i budget i'view mesti abes belah ptg.yelah, masa i'view kat matrade dulu i terseksa tunggu giliran dari awal pg i dtg dgn tak bersarapannya, alih2 nak dekat kul 5, abes officehour baru dipanggil masuk,tu pun 15-20minit ajer jumpa panel...juz imagine!!!

takpe lah...yg penting sumer dah berlalu. nak p mkn sat...to be continue...bubbye.

No comments:

Post a Comment