Tuesday, February 24, 2009

angka '3' dan signifikasinyer...

haa...nak tau tak ape signifikasinyer angka '3' dlm idup i..meh nak story cket.uol nak tau ke takmo ke, kena gak maukan coz i ttp nak bgtau...dah blog i kan,sukati i la...yg takmo tau, leh syuhh..syuhhh.

tak tau nape,idup i byk signifikan ngan angka'3' ni...maybe bcoz i anak yg ke-3 dari empat org adik-bradik. parents i pun dua2 kirenya anak ke-3 rasa2nye...setau i la,kalau salah tak tau la. i lahir pada 3february...1st graduation kat um pn pada 13ogos2003...masa hari konvo,beratur masuk ke dewan konvo-DTC ikut pintu 3...

disyer,umo i 30thn dan pada usia ini la baru dpt panggilan temuduga ptd...surat panggilan pun bertarikh 3feb2009...selama ni i lepas stage exam dah 2x,kursus pac pn 2x pastu sonyap jer tau...tahun ni ada luck cket,maybe tuah angka '3' umo i ni...kiranye my life begins at 30 gitu...

pagi ni i dpt satu berita gumbira...abang i dijangka dpt baby ke-3 nye,sbb my SIL pregnant lagi...anak sudare i yg nombor 3 lah tu....wallaaawehhh.

i am lucky no-3...ikut fengshui,no-3 means kehidupan...semoga kehidupan i bertambah cemerlang, gemilang dan terbilang....AMIN>

No comments:

Post a Comment