Friday, February 27, 2009

arini yang sangap...

arini i bgn-tdo-masak-tdo lg-bgn...badan letih n ngantok semcm. mana tak ngantuk...mlm semlm hbs bertenet dlm kul 12.30. kunon2 nak terus tdo. elok i dah setting nk tdo baru nak pejam mata, msk lak sms dr tuan kechik - U ckp i buat u kesipu maluan.....hahahahahahhahahahah.....u sebar kesipu maluan u dlm blog u sendiri...x sangka tul...muuuaaahahahhahahahahahahahahhah
hahahaahahahahahahahahahahahahahahahha
sbb sblm tu i sent sms kat dia ckp kat dia psl post i smlm kan..- i jaja story psl u arini dlm 1 post kt my blog hae..Harap malu!!dan amik iktibar, jgn skali2 buat i kesipu-maluan lg..muahaha..i revenge!!

tp i xdpt nak reply sms dia coz tetiba takde coverage...xleh nak send sms.
sudah nye, si tuan kecik call i dlm kul 1.56am...masih lagi ngan kemisterian dia yg hepi luarbiase tuh...sembang lebih kurang+gelaks2 coz tuan kechik x abes2 nak nyakat+ejek i lagi dan lagi dan lagi...naper,naper,naper tuan kechik wehhhh...??? siap mintak no tepon umah i lg nih, sowy lah i nak bg kan...u cari lah sendiri. sblm stop da conversation, bole dia ckp nt lg satu jam i call lg...i gelak ajerlah n ckp nt i off my hp...owang nak tdo la, tak reti2...tau lah u tu energizer kan...tp utk rekod, tuan kechik tak call ye...aman damai tido i.

siang tadi i lepas gian masak for lunch. yelah, semlm kan mkn lauk kedai aje. arini i masak ikan kembong masin masak lemak berkacang panjang, sambal belacan amatur-ala2 pemalas coz sumer blenderkan ajer, sambal tumis ikan bilis dan sayur. tu ajer. simple tp leh mkn puas2+panas2.

owh, lupa nak story. masa i tgh masak, liza hntr sms wish-Good luck. Ahaha. i dah agak mesti dia tersalah, ingat i interview arini. terus i call dia dok gelak2 member tetinggal ketapi daa...sembang lebih kurang, sambil tgn sebelah lagi teruskan msk...see, cekapkan i didapo?! org kalau dah efisyen, xyah handsfree pun bole jer...pas sembang ngan liza, mr sathia lak call...sembang kejap.

ptg seblom maghrib i p bukit jelutong jap ngan my sis, beli magazine n reload tmnet ni. kena pakai prepaid la coz telekom ckp area umah i punya kabel dah penuh.so,kena amik masa "sikit" if nak pasang line internet...dia punyer "sikit" tu mmg mkn berbulan2 tau.ntah bilalah dpt psg ntah...

tu jelah kesangapan i arini...bubbye.

No comments:

Post a Comment