Thursday, February 26, 2009

dup dap...dup dap...

esok hari agak penting bagi i...temuduga ptd m41. agak suspen gak menanti hari esok. harap2 segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan segala urusan.Amin.


sebelum tu, kena makesure jugak semua keperluan dah complete kan...baju,kasut,resume bergambar,degree+transkrip asal+copy,copy I/C,sijil2 aktiviti n surat panggilan temuduga..rasa2nye tu ajer kot.pastu pegi ke putrajaya awal cket takmo sangkut jamn...bawak body yg presentable n otak yg bergeliga...selawat...selawat...selawat...jawab ngan confident.
dapat sms dari member2 yg tau about my interview ni, bagi sokongan moral sungguh member2 i nih...antara smsnye dari ;
  • mr.Tan : Wish u all the best in ur coming interview
  • mr.Sathia: siap sedia jangan tension U akan dapat saya akan berdoa agar awak Berjaya dlm tduga ini
  • shelly : dey...dah prepare ke utk esok?good luck ya

ada jgk sembang2 ngan my besfren shelly, dia pun ada wish jgk...thanx,muaahhh...asben dia pn sama,siap bagi tips2 berguna+nasihat utk i'view tu nanti,almaklumlah, member kan ada experience...terima kasih ye! dan kepada semua lah yg bagi support+advice atau ape2 ajer...terima kasih yg tak terhingga...

lulus atau tidak itu belakang punyer citer...slagi ada peluang kita berusaha ye tak...?! kita manusia hanya mampu merancang, tapi semua Tuhan punya kuasa utk menentukan...

teringat ayat member fac i 'yg sorang' tu slalu sebut...innaAllaha maal sobirin... Assobru minal iman...org tu,if u terbaca ni jgn dok gelak syaiton hae...i copy-paste sms u jer...ahaha. no royalty k... i kan idola u...cea, lantik sendirik!!

uol...doa2kan i suksesss...suksesss...hae...bubbye.

No comments:

Post a Comment