Tuesday, March 10, 2009

ada lagi story basi...;-p

ahad laswik i p um...standard lah i kan,wikend kat um. masa lunch i ngan sue lepaque makan2 kat amcorp mall...tetiba sue nak mkn kat restoren Sri Melaka...best gak tmpt tu...good ambience,food pun best...waiter yg xkerek....

aritu sue order mcm2...dari starter-kueh apentah rangup2, mee kantonis kot ntah le...complete ngan dessert sagu melaka kot nama dia...air lemon juice... nampak dia betul2 enjoy da food...as for me, i order set meal jer...assam laksa yg mmg power+iced lemon tea+fruits...puashati beb! paling penting sue yg blanjer...tq...tq..tq...sue...ahaha...moga2 sue dimurahkan rezeki yee...Amin.

settle bab mkn...kitorang sempat round2 kat flea-market amcorp mall tu...sempat jgk la i rembat getah+clip rambut...3 for rm10 jer...kalau kat bonita @ sinma, tiap2 satu tu agak2 dlm rm5 each. Sue plak i tgk beli anting2 aqua-marine ape ntah...agak murahla jgk regenye...mmg baloi arhhh...tp xleh arh lepaque lelama...kang study ntah ke mana la pulak...

balik dr amcorp, sue ada la jgk cadangan nak wash n blow rambut kat salon yg i slalu pegi since i bdk2 lagi, blkg sekolah rendah i dulu-srk sultan alam shah (1) jln bukit...tp salon tu tutup on sunday...so,xjadi la plan tu...terus balik um. tapi sempat story kat sue pasal sekolah i tu...n kenangan2 masa kat skolah tu...n opkos story pasal i ratu gimrama sekolah tu thn 1989...harus distorykan...training ngan ratu gimrama negara- Faiznur Miskin beb...owh,ada kevanggaan di situ ye...mestilah nak dicanang kan..kan...kan.

itu jelah story basinya...bubbye.

No comments:

Post a Comment