Friday, March 13, 2009

Alahai lelaki...

Kata wanita, "Inilah lelaki..."
  • Jika kamu melayaninya dgn baik,dia fikir kamu jth cinta padanya. Jika tidak, kamu akan dikatanya sombong.-tak pun kekadang ada org lain laks yg ingat kita nak ngorat lelaki tu...ahahaha...makan dalam punyer ayat naa....tuan kechik jgn sentap eyh...
  • Jika kamu berpakaian cantik2, dia fikir kamu sedang mencuba utk menggodanya. Jika tidak, dia akan kata kamu out-of-date! -bundle...bundle...
  • Jika kamu berdebat dgnnya, dia kata kamu keras kepala. Jika kamu tetap diam, dia akan kata kamu tak punya otak... -huhh...i penah kena beb...last2 'gagak' tu ckp "iyelah awak jelah yg betul...". dah kalau mmg i yg betul nk wat caner kan...?!!
  • Jika kamu lebih bijak drpdnya, dia akan kehilangan muka. Jika dia yg lebih bijak, dia akan kata dia paling hebat.-pun penah kena beb...dgn 'gagak' jugak...dia sms ckp "susah ckp ngan lawyer ni, ego.."...masalahnya i blom jd lawyer lagi dohh!!
  • Jika kamu tidak cinta kpdnya, dia akan mencuba mendapatkan kamu. Jika kamu mencintainya, dia akan cuba utk meninggalkan kamu.-i rasa spesis 'gagak' jer pe'el camtu kot...ehek..ehek...
  • Jika kamu beritahu dia masalah kamu, katanya kamu menyusahkan. Jika tidak, dia akan kata kamu tidak mempercayainya...- aduyai...
  • Jika kamu cerewet pada dia, katanya kamu seperti pengasuh baginya. Tapi jika dia yg cerewet pada kamu, katanya itu krn dia prihatin.-bingai....
  • Jika kamu melanggar janji kamu, katanya kamu tidak boleh dipercayai. Jika dia yg ingkari janjinya, dia kata dia melakukannya kerana terpaksa...such a loser :-p
  • Jika kamu merokok, katanya kamu adalah gadis liar! Tapi kalau dia yg merokok, katanya dia adalah seorg gentleman...-wahhhhh sengalnya!!!
  • Jika kamu menyakitinya, katanya kamu perempuan kejam! Tapi jika dia yg menyakiti kamu, katanya itu kerana kamu yg terlalu sensitif dan terlalu sulit utk dibahagiakan.- Allah Maha Adil kan...what u give, u get back. Lu pikir lah sendiri....

No comments:

Post a Comment