Tuesday, March 24, 2009

bersiaran dari starbucks giant KJ..

arini pepagi lagi dah kuar umah...masih lagi ketaq nak dok umah sensorang...so, i follow Amoque...memula pegi citibank kat klang...pastu, brunch kat pekan jawa klang sbb jumpa my bro - Abang n my father skali...sembang2 hal mlm tadiJustify Full n makan2...pastu cabut ngan Amoque cari tmpt yg ada wifi...maka, terlepaque lah kami di sini...starbucks giant kelana jaya...

bukan apa...lappy kami pun tak bercharge...batery nyawa2 ikan...kalau lepaque kat tmpt lain yg ada wifi pun, takleh charge tak guna jugak...kat starbucks ni, bole buat cam ngumah @ ofis sendiri...takde pun staff dia nak kerek2...tak mcm kat restauran Qaseh aritu...nak tumpang charge kejap ajer pun, staff dia dtg sound takleh charge kat situ sbb kang budak berlari2 tersangkut kat wayar terjatuh...kalau nak charge jgk, dia suh duduk kat meja dekat giler ngan dapo nan tak selesa sgt tuh...agak bodo lah jugak reason yg dia bagi tuh...sbb masa tuh dah tentu2 takde budak kecik yg mkn kat situ...yg ada pun i tengok baby yg duduk kat childseat...jd, di manakah logiknya budak tuh akan jatuh tersangkut wayar..?? takmo bg ckp jelah terus-terang, i pun bole paham yg dia kedekut kan...takyah bg reason bodo2 ingat i nih bodo sgt ke...

lepaque kat sini berjam2 jugak la...tak sape menghalau...tgk kiri-kanan, org len pun sama mcm kitorang...bertenet sakan kat sini...Amoque siap refill air dia lagi....pastu sempat lak dia soping kat cosway kejap...i masih lagi kat sini...bertenet puas2...ingat nak baca buku juris tadi, xjadi...tenet dulu, balik kang bole adjust baca buku tu....ehehehe....ape yg penting..?!Tenet dulu...yeaaaa...wonderpet yea.....muahahaha....rindu la pulak bila tak jumpa budak ajim....

chupp...nak tencing japp....bubbye.

No comments:

Post a Comment