Thursday, March 19, 2009

Member masa kecik2 dulu...


elloooo...what's up uol?!hope uol sihat2 k...

arini i as usual hari khamis melepaque2 saje...slalunya i akan p lawfac library um...tp arini i agak malas nak kuar. so, dok uma saje...layan tv.

uol...kat tv2 tiaphari jam 12.30-1.30ptg ada citer best...tajuk dia "A Time For Us". citer meleret2 cam citer pangako sa yo dulu...tp citer mix m'sia-filipina...lakonan jericho rosales n carmen soo...

i bukan nak promote citer tu...juz nak bgtau heroin citer tu member i masa sama2 join gimrama kat sekolah rendah dulu...hehe...srk sultan alam shah,pj. tapi sekolah kitorang ada 2 sesi. kalau i sesi pagi, dia sesi ptg...kalau turn i sesi ptg,dia sesi pagi plk...coz i srk sultan alam shah (1)...dia srk sultan alam shah (2). Kitorang kenal sbb sama2 join gimrama. dia kira ratu gimnas SAS (2) la...i plak cewahh...malu nak ckp tp bgtau la jgk hae...ratu gimrama SAS (1)...hero dia plak, member i masa dlm mimpi...wakaka...statement keji...takde maknanye...!!!

minah ni masa sekolah dulu i panggil Wai Mun...dah beso, ada nama omputeh...jadi la Carmen Soo Wai Mun. ntah dia ingat kat i lagi ntah tak...tak ingat dah kot. dia mmg dari sekolah dulu lagi dah mcm celebrity...org lawa lah pulak kan...baik n xkerek...sbb tu sumer org sayang. mmg top lah kat sekolah...ramai owh student lelaki yg dok terkinja2 kat dia, tp dia relax jer...penah close ngan gimnas negara Faiznur Miskin...mcm adik-badik gitu...muka dah la ala2 seiras gak...i mmg suka kat minah ni sbb dia natural beauty yg tak perasan lawa n xberia2 nak melawa...mcmana dia lawa skrg, camtu lah jgk dia lawa zmn sekolah2 dulu...mcm tak berubah lgsg...orgnya mmg soft spoken, fasih bm...i penah bg dia nama melayu dulu tp dah tak ingat nama ape...hehe..

teringat masa sama2 join MSSS...pehh...happy giler waktu tu bila sama2 dpt wakil sekolah...tp i ngan dia ajer yg tersangkut ke peringkat final...yg lain kantoi...dia wakil SAS(2), i wakil SAS(1)...sama2 harumkan nama sekolah. tp dia lagi terror lah...but i tell u, dia tetap tak sombong...very humble n nice...suka sgt kat dia.

bila skrg dia dah jd artis, of course i akan support dia...mmg ada bakat lakonan...u go girl!! chaiyo',chaiyo'...filem pun dia ada berlakon tau...movie2 afdlin shauki lagi tau...tak ingat tajuk yg mana...yg ada ac,awie...baik punye cilok kot...dia jadi anak tauke pajak gadai...camtu lah lebih kurang...

so, uol...tu sajer lah citernya...ape2hal jgn lupa support industri seni malaysia...kalau bkn kita yg support, sape lagi kan?! jom tgk Talentime...shooting kat Anderson rasenya...so,layannn...bubbye.

1 comment:

  1. Hi, t'was a hit here in the Phils.Filipinos all over the world loves Carmen Soo.For early treats to sweet moments of the show.Here's the link of their promo guestings in the Phils.OMG! They soo sweet esp.when they look into each other eyes.

    http://www.youtube.com/watch?v=h94YJVaANNA

    Jericho & Carmen singing Always be my Baby.
    http://www.youtube.com/watch?v=SyuHNlwzwF0&feature=related

    ReplyDelete