Sunday, March 29, 2009

I'm sorry...

Best tak i ‘bahan’ tuan kechik semlm..?! Enjoy kan…if uol tak enjoy, yg penting i yg menulis nih kena enjoy dulu…muahahaha…bg i gelak syaiton sat naa…muahahahahjaja… (..aik, seperti ku kenal jenis gelak itu…tetapi siapa eyh yg gelak cenggitu..?!) …kihkihkihkih…

Kepada tuan kechik…jgn sentap naa…jgn revenge plizzzz…plizzzzz…plizzzz......i bukan pe, blogging nih satu terapi utk i…tempat luahan…sekadar luahan sajer ,bukan mengeluh…better pe drpd i nak really marah2 or kutuk2,kang jd gaduh lak…if i tak release kat sini…kat mana lagi i nak release tension i..?! i bukan ne reti nak karaoke2 cam u ke...soping2 n salon2 kan rambut cam sue... ( sue klau baca nih,mesti ckp- “eh..eh..setan 2 ekor nih...aku plak yg kena...ape kes?!”), nak gi spa cam liza pun i dah tak mampu...uhuhu ( liza plak agaknya ckp... “lantak koranglah, aku tak campur...”- i tawakal je nih, dibuatnya liza call i pasni...sound “ko buleh dak jgn babitkan aku kat story-mory dlm blog ko..?!galak!!!”- elehai...akak liza,jgn marah naa...kata i nih ‘adik’ kan...)...so, tuan kechik...daripada i pendam2 sampai akhirnya membukit jadi jiwakacau tahap kronik...takleh nak fokus buat carta...adalah lebih baik u halalkan sajer setiap perbuatan terkutuk i pada u...ceaaa, statement keji nih....ahahaha...nak carta tak?! Ehehehe...ugut lagiii... i tau,kanun keseksaan-ugutan jenayah...eleh, ada i kesah...i tak giget tinge u sampai chapang pun dah cukup baik...bersyukur lah cket....

Tapi...amarah i tak clear lagi nih, caner..?! salah u jugak tak ajar i lagi steps spaceCop gaban 5saat u tu...caner ngupe nyer?!...ape kefungsian nyer?!...time bile muncul nyer?!...wakaka...u kata berkawan ngan spiderman n kluangman, tp sampai arini tak reti2 nak introduce pun kat i....biarkan i kwn ngan oldman-bapak si kluangman tu ajer...tak patut...camni ke member...dahla, janji nak survey member2 dr etnik Dayak utk i, ape citer...?!(wahhh...time nih sure tuan kechik dah abes ’terbakar’...cil*k*k minah nih, bahan i kaw-kaw...sumer org baca...part dia, pandai lak dia edit...drop i giler2...siap arh nanti...)...uhuuuu...dahi tuan kechik mesti dah stat kerut2 nih....sue,nampak dak...nampak dak...??! tak nampak 2x jumaat....(giler ke hape i nih..?!)

Moralnya di sini...huuuuwWwaaaaaa....jgn la dok bikin onar kat i...if not, i akan ’jaja’ sampai 15 episod... i nih dahla br pulih dr jiwakacau...tuh pun tak fully-recover lg nih...Pastu, jgn nk control2 i...ckp jgn tulih itu,ini,begitu,begini dlm blog, siap ckp-"siap arh nanti.." bagai....i nih bukan boleh...lagi org tegah, lagi menjadi2 adrenalin i nak take da challenge...wakakaka...dlm hati maseh merintih lagi nih...pui...pui...puihh...

Ape2hal...kpd sesiape yg terjejas zahir+batinnya ngan tulisan i nih...bak kata amir raja lawak – "i’m sorriiii...." ..tu ajer...senyum naa...bubbye.

No comments:

Post a Comment