Monday, March 16, 2009

Khas utk Abe & lynn...


wokeh sambung balik...td lynn call...wahwahwah...tetiba dtg idea utk buat entry for abe demo...muahaha...prektis2 kecek klate wehhh...ada makna tu. Ahaks!

Teringat dulu mase p klate,odw balik singgah kat mache...ada 1 banner tulis "ike come2 belako weh.." i p baca mcm ni tau-aik kamkam belako weh. ya, silalah gelak!citer tak abes lg ye...pastu ada 1 makcik nih agaknye dah tgk i dok terkulat2 dok pandang banner tuh so,dia tlg la bacakan ngan nahu dan sebutan yg sepatutnya bermakna-ikan comel2 belaka weh...barulah i tau ape kejadahannya. Tapi yg penting,utk cover malu i pun slumber jelah ckp kat makcik tu..- "ho, awe klate pun chome2 belako wehhh..."haa..pastu gelak syaitorn lah makcik tu sambil mewar2kan kat pakcik2 yg ada kat area situ,apelagi...bersorak sakan lah dorang...Ya,kembali ke story Abe...

Abe weh...team kita menang weh...ahakahakah...clap,clap,clap...tahniah,tahniah!!! meh ar gelak2 syaitorn kat fan man-u a.k.a Damn u tu....Bukan nak buat statement keji ye...cuma nak celebrate the victory...la la la...tadi nye entry utk boy, ayat mcm kurang laser ar...kang boy kurang terbakar lak kan...So,ni copy-paste dr artikel Mingguan Malaysia last ahad punye frontpage...

Liverpool belasah Man.United 4-1 di Old Trafford


"Prestasi baik ditunjukkan dari bahagian pertahanan hingga
serangan. Ia kemenangan hebat kerana bukan selalu kita boleh lihat

United dikalahkan 4-1 di tempat sendiri"

-Ketua pasukan Liverpool Steven Gerrard.

SENYUM SOKMO !!


Mexican wave 3x...ehek..ehek...ehek... ;-p

No comments:

Post a Comment