Tuesday, March 24, 2009

Pesan mama...

berita tentang hal kat umah mlm tadi sampai jugak ke pengetahuan parents i pg ni...tu Agil nye keje lah,sapa ke lagi...i mmg takmo bgtau parents i mlm tadi, takut kang dorang risau lak...my father stay kat umah serendah...my mom lak kan kat ipoh...takut kang bgtau, dorang menggelupor dtg sini...father i tu kalau drive memlm ada cket kekalutan sbb mata expired cket...mak i plak kang klau bgtau, mau mama drive blk kl mlm tu gak pastu sblm subuh bertolak pegi ipoh...demi anak2 parents i mmg nekad saje owhh...

dah la mlm td, mcm2 versi psl bunyi tuh...adik i bole tanye- betul ke org..?? ke bdk ijau...ehehe... pastu, Abg pun tanye gak - ke org minyak kot..?? Amoque pun kemain lagi tambah rencah story - tulah...gua pun agak camtu, sbb masa bunyi bising2 tuh gua ada baca ayat kursi, pastu gua tiup2 ke siling...terus senyap...ok ajer pastu... mcm2 story tahyul 18sg/sx/pl dorang nih...mlm td beria2 menggelupornye.

arini aje my mom call i dah brape kali...kejap2 kang tanye kat mana...kejap2 kang tanye dah balik ke blom...kejap2 kang call lagi tanye adik i dah balik ke...baru td my mom pesan check segala tingkap n pintu make sure dah lock...simpan le senjata nak protect diri dlm bilik...ahahahak...part nih yg i tak tahan nak gelak syaiton...tetiba kepala dok teringat kat mmbr2 polisi...kalau dorang tau nih mau dorang sebut pasal akta senjata bagai...kepala i plak terus masuk roh syaiton, terpikir kot2 leh bodek pistol dorang...kahkahkah...leh berangan ala2 lara croft...ahahaha...macam setan syaitonnnNnn....

tapi nak gelak lebeh2 pun tak brani owh...pesanan ibu2 jgn dibuat main...ketulahan nanti kan...ape2pun, safety 1st naa....Jenayah membawa padah, cegah sebelom parah...kahkahkah...nite2.bubbye

No comments:

Post a Comment