Saturday, March 28, 2009

Tuan Kechik dirasuk roh syaiton...

Arini tuan kechik dirasuk roh syaiton…atau dlm kata lain…punyer lah sengal,senget dan sewel dia arini…idup2 I di ‘tipah’ nyer…siap ‘jual’ nama Sue plak tuh…very the keji….Citernya camni…dlm kul 4pm, I nak geraklah balik umah…sblm balik, I anto sms to tuan kechik ngan Sue ala2 nak babai2 ngan penuh sivik lah kan...takkan nak nonong je balik xbgtau member kita nak balik kan…kang dorg tercarik2 lak ke kan…-
I : Balik dulu naa…Tq mkn td.
T.Kechik : jap2...sue suruh tunggu...relax ar...kitaorang da nk abis ni
Masa nih mati2 I ingatkan Sue takde kredit kot nak reply sendiri...
I : Uol lg sejam br hbs kan?I pg manhunt dulu ok x?Muahaha.
T.Kechik : Ntah...rasanya da nak abis nie...kalau x abis gak,sue nak abiskan dia ckp...
I pun iye2 lah tunggu kat kete...dahla mase tuh panas giler...tp i dgn siviknye tahan le jgk...bersabar dan bertahan...kata innallahamaalsobirin assobruminnal iman kan...siap alih kete,parking kat area kete dorang...redup cket...sambil2 tunggu, i pun sambung bc buku tort n mkn lolipop i...i tunggu punye tunggu,sampai lolipop tu tinggal cket, batang idung dorang pun tak muncul2 jgk...jd, i amik keputusan nak p ladies dl..dari satu ladies ke satu ladies i explore...tp hampa,xdpt nak termenung coz semua bilik termenung ada prob ngan locknya,xleh kunci daa...i pun balik semula kat kete, sambung tunggu...agak menguji kesabaran i...so, sms balik...-
I : Xbisu lg ke lecturer u?Biar btl...lolipop i pn dh nk hbs dh ni..
T.Kechik : Blum....i ngah ulit sue tdo nie..
Aik, I pun mula rase ada sesuatu yg tak kena…hurmmmm….mencurigakan…so, reply sms tuh…-
I : Kahkahkahkah..abes,klau sue tdo caner lak dia leh suh i tgg..U jgn bikin onar kt i..Dh la pintu toilet sumer kuncinya rsk,caner nk tencing nih..
T.Kechik : Kencing je tepi longkang tuh...
Kuang assam betul…dia ingat I nih hanjeng ke..??! I maseh lagi ngan kesabaran i...reply secara diplomatik...-
I : Nt u skodeng..takmo,takmo..malluuu..Blk dl arh.Nk ujan.Xdpt tencing nt xleh drive.Haha.Mata i rabun air..
T.Kechik : Muaaaaahhahahahaha….ok
Mmg ingat nak balik dah…tp terpikirkan Sue, tak sampai hati lak…lagipun, alang2 dah tunggu…tunggu jelah terus…so, sms balik -
I : P cr toilet sat,nt i dtg blk suh sue tgg i plak

T.Kechik : Ok
I pun gigih la dok cari toilet merata UM...agak azab la jugak...byk enau toilet yg kunci...sampai ke 5th kolej nyer area i gamble cari toilet...ujan pun dah tuwon time tu...
T.Kechik : U...u balik dulu ar...lecturer ni xhenti2 lagi....

I : Ahaha..Td mcm bagus je nk hbskan ckp dia..I br sampai fifth kolej.Sume toilet kunci.Tiada ketahanan dah..
last2, i teringat penah gi toilet kat AI...am so lucky, toilet dia bukak...yeyea...dah setle ’urusan’ I, tetiba msk sms malaun nih...-
T.Kechik : Kencing je sambil jalan2 dalam hujan tu…orang x perasan….muahahahahhaha

I reply sms tuh lepas setle ’urusan’ kt AI la….-
I : Ahahaha.Sengal!U biase buat camtu eyh?!Dh setle kt akademi
islam.Waseh,tencing yg diredhai owh..
T.Kechik : Yeke nie.....bukan leh caya u ni....ntah2 buat2 kena ujan pas2 kencing....hahahahahahaha
Masa mesej2 nih i dah odw ke fac...ingat singgah la jap...kalau dorang takde baru i blah...malas tunggu...-
I : I bkn cam u..eiirrr..Dh kt fac ni.Xde tanda2 samad nk diam ke?
T.Kechik : Da kat luar

Oleh sbb ujan lebat...i pun tunggu dorang dlm kete jer...lambat enau, tak nmpak pun batang idung, i call tuan kechik...dia ckp dia tunggu kat area foyer...takleh nak p kat kete, ujan...so, i pun ckp i tunggu dlm kete ajer...mase tuh dah nmpk la kelibat dorang...tetiba i nmpk Sue mcm nak call someone...i dpt instinc mcm Sue nak call i ajer. So, i standby arh...mmg pun Sue call i...ckp- ”Babe...si setan nih tipu u...i tak suruh pun u tunggu i...”

And then sue explain kat i dia kena terus balik la…itu la..ini la..bla bla bla...sambil bgtau i tuan kechik tgh dok gelak2 syaiton...mmg i nyumpah2 malaun tuh...pastu Sue pass fon dia kat tuan kechik...kan bole, saje je dia nak ’bakar’ hati I....bg I dgr dia dok gelak syaiton...bingai betullll...mmg menggelegak darah I...1st word yg kuar dr mulut i kat tuan kechik... ”mAnGkKk*Kkkk...hayunnn....” mmg i dah xkire maahad tak maahad...abes sumer perkataan keji i sebut<>

dia maseh dok ghairah gelak2 syaiton sampai ke sudah...siap ada hati lagi nih nak suh i tunggu dia balik sama2...Jangan Harappp!!! I terus je blahh... xde kuase nak melayannye...tapi sblm blah, i maseh lagi ada sivik n diplomatik... buat lambaian kat Sue n tuan kechik yg berada di belakang dia...

I rase mcm nak kuarkan segala kahak yg ada kat tekak i nih...pui,pui,puihhh kat tuan kechik....harkkkkk, haiiikkkhhh....pppppuuuuuuuuuuuiiiiiiiiihhhh... repeat lagi dan lagi dan lagi... tak cukup terbalas kekejian dia.... rase mcm nak tumbuk2 ajer dia pastu.... dushhh... dushhh... dushhhh.... then, slap...slap...slap... siap karete speed power.... waaaachhhaaaaaaaa...sampai ilang tenaga...

pastu, rase nak nanges pun ada....HhhuuUUuuwWwaaaa....naper u buat i camni tuan kechik, naper....why...why...why..???!!!! Ape kejadahannyakah itu???!!! Boleh up kan ke-ensem-an ke u buat i cenggitu awe wehhh...????

Sepanjang perjalanan pulang ke rumah...api kebengangan maseh tak reda...emosi i jadi kacau-bilau...bukan lagi kacau-ganggu...huru-hara saraf emosi neuron otak i jadinya...kejap2 dok gelak sorang2...kejap2 mcm nak nanges...mulut i dah takdenya zikrullah lagi...dok sumpah seranah ajer adelah..<..pokeamon..>muahahaha....tgh2 jamn kat fed highway, sempat sms tuan kechik...-

I : Sengal,senget..Tau td i tencing kt u je..Muahahaha.Siap ar i jaja u nt
T.Kechik :Hehehe

Dia gelak camtu...ada can lah i jaja story nih dgn halalnye...Takbirrr...

1 comment:

  1. muahahahahahahah....gua baru je jumpa blog ini beberapa hari yang lepas selepas menjengah ke bhgn sejarah laptop mu ini...tapi tak sempat2 merevealkannya dek terlalu sibuk dgn aktiviti yang tak mendatangkan faedah ekekeke...akan ku link kan blog ini pada blog ku yang juga dilink kan pada website si edmund bon hahaha...siaplah...

    ReplyDelete