Wednesday, April 1, 2009

Backdated story....

Agak kemalasan nak update blog sehari dua nih...sebab roh rajin nak contact via sms n phone call. Memula i sms tuan Nizam nak tanye perkhabaran ayah dia yg sakit tuh...Nih sms Nizam utk uol Andersonians yg bagi respon kat info i aritu,baca sendiri...jadi takyah dok risau2 lagi or nak bazir2 kredit tanye2 lagi naa....

  • Alhmdulillah sihat dah nita berkat doa korang semua...

  • Ulser dlm perut la nita.

  • Ok nita. Maybe aku bwa dia stay ngan aku untk sbulan dua ni smpai dia ok. Aku kalau ble biarlah smpai bila2 pun aku akan jaga dia spetimana dia jaga aku time aku bru lahir dulu. Nyawa tak ble dbeli nita.

See...dah beso anak ayah owhhh...silalah kagum...teringat lak dulu mase beraye umah nizam...ngan shelly n gagak...ehehe...nizam bgtau, takmo bagi ayah dia kawin lagi....kes takmo dianaktirikan la tu...Tak kesahlah nizam...u,take care ur father k...anything, juz gimme a call...

Pastu, i roger lak budak Boy...tanye perkhabaran apendix dia yg di caesar tuh....sian lak dengor takde sape yg jage lepas dia operation tuh...biar betul... kata bercinta ngan dokter, takkan si dia tak jaga kot...tulah, lenkali tackle nurse ajer..dah tentu2 time sakit dia jaga...tapi hampeh tul itu budak...takde sivik...madu yg ku beri, tuba yg kau balas...Boy reply – Br start keje la babe...knp? Rindu?....Sengal nye budak, sempat nak miang2 hae...agak aritu mase operation dokter buang apendix ganti ngan miang ulat bulu kot...tu yg Boy jd menggatal jer...takpe Boy, klau tak tahan gatal...nak garu,garu ngan pen...feel owh...kahkahkahkah...tulah cara yg tuan kechik ajar dulu...kihkihkihkih... (sori naa tuan kechik...pen'jaja'an tak abes lagi...kan kata hukuman u 15 episode...)

Sambung balik citer Boy...i reply balik sms dia tu dgn ugutan nak jaja dia kat blog nih...cewahhh, Boy kan tak mkn saman,melawan balik nih...-Awak jaja sy jaja la cite psl ex awak jgk... - Chait...hampeh tul... Larr, babe...kalau stakat cite psl ex saya, takyah la awak susah-payah nak tlg jaja...saya sendiri pun no hal nye nak jaja story ke’gagak’an dia tuh...siap copy-paste email2 dia, guna jari pun bolehhh.... Tapi isunya, laku ke cite dia tuh...klau lelong murah2 pun orang tak angkat pot la babe...buang masa ajer! Lagipun, blog nih special dedicate kpd kawan2, sahabat-handai dan yg sewaktu dgnnya...gagak tuh kategori dah tamat tempoh, abes waktu dan di luar kawasan liputan...tutup buku...hehe...sekian harap maklum. Ape kelas nak cite pasal dia lagi...muahahahahaha...ada kesombongan di situ...astagfirullahalazim...tak baik owh..Tuhan marah. Stop jap naa...ada urusan. Kembali lg selepas ini...

p/s : gagak akan buat konsert kat raub april nih...hehehe...raubOcop...silalah sabotaj...wakaka...gurau2 saje naa...

No comments:

Post a Comment