Wednesday, April 1, 2009

backdated story...part-2

ehehehe...i ada bersms ngan sue...stat ngan story klaka-seram yg jd kat umah i la...part tu takleh jaja kat blog owhh..menjaga 'kepentingan' seseorang naa sue...ehek ehek...sian dia...pastu, membawak ke story keampunan i pada sue sebab terjaja sue dlm blog i nih...sue sms - Apa yg kau jual nama aku hahh?? Esok i tgk ur blog..Tp takpe, i tau u baik.. Takat jaja2 manja tu.. Mak tak kesah u..Auww!.. See, sue ckp i baik tau...i mmg budak baik...tak lantik sendirik pun...kenkadang jer roh syaiton masuk i jadi tersampuk...tuan kechik ajer yg nak tuduh2 i, ckp - "u nakal sgt kot.." ...dia sebut "nakal" tu yg i tak tahan tu...tgh sedey pun i bole drift nak gelak syaiton...elehai...terdengar2 sampai arini...sbb masa dia ckp tu,dlm hati i berkata dgn nada histeria "...ada lagi eyh orang guna perkataan tu...bkn ke org skrg ckp 'notty2' je...mcm skema jer ckp nakal...muahahaha.."

tak kesah la beb, nakal ke notty2 ke...jgn dia ckp i gatal sudah...bercakap pasal 'gatal' nih...teringat lak dulu, masa dok story2 kat sue yg i penah sekolah kat convent muar...sue bgtau dia sekolah kt muar jgk tp bkn convent la, sekolah biase2 aje...dia tak suka budak2 convent nih...sebab dia ckp budak2 convent nih gatal2...kahkahkahkah...suka hati sue nak ngate budak2 convent gatal eyh...i menggatal betul2 kang...ada jugak budak kat fac yg resah gelisah nanti...wakakaka...ada 'makna' tuh...ehehehehe...

Kepada sue yg mungkin sedang membaca entry nih...senyum naa...silalah menjadi follower tegar blog i pas nih...mana le tau i ada jaja u lagi...ngeh...ngeh...ngeh...tapi sori jgk klau u bukak blog nih seblom2 nih, tak jumpa entry pen'jaja'an u nih...sbb mmg i plan nak publish entry nih bila streamix dah clear kat umah i le....arini baru clear da...ape2hal...kita enjoy!! (sambil tgn kiri tunjuk ke langit...)ehehe..bubbye.

No comments:

Post a Comment