Monday, April 27, 2009

episod 'kacau-ganggu' tuan kechik...

uhuhuhuuu...baru ingat nak rehat2kan diri, tuan kechik lak call...terus i jd cargas...tapi, jgn salah faham dl naa...bukan sbb hepi dia call or watsoever ye, tp sbb dia dok syaiton ckp pasal selsema b*bi...cisss!! terus terencat i nak memanjekan diri baring2 kat katil...dgr selsema b*bi, terus jadi cargassss..kunon2 'dah baik makkk..' ala2 iklan megi tu..selisih malaikat 44 selsema2 b*bi nih...kan buleh, kemain lagi tuan kechik dok ckp psl vaksin blom ditemui lagi lah bagai...kemain concern lg dia ngan wabak tu sejak2 tersyok kat si karen hae...ahahahaaaa...

Amoi, u kena tlg i adjuz diorang hae...tuan kechik sudah Gatallll...!!! ehehe...tuan kechik tak tgk u lagi, if not mesti dia menggelupor syok kat u plk amoi...amoi penah ckp kat i, saya suka 'pakcik2' dan 'pakcik2' pun suka sama saya...ahahahaaa...ayat yg i takkan lupa sampai bebila...ayat takleh blah!! wakakaaaa...'pakcik2' tu means malay guy la...konsepnye.

ada story lawaks giler pasal hal sue n tuan kechik last wikend...tp tak tergamak nak story kat blog nih...ahahahaaaa...manyak censored owhhh...tapi yg pasti, mmg i leh gelak sensorang klau teringat2 hal tu...wakakakaaa...i bole gelaks sampai kuar airmata ngan dorang nih...i salute sama u la sue...selambe giler ngate tuan kechik!!!

mexican wave 3x kat sue....ehehhehhehhhehhhheeeehhheeehheh...adoii la haiii...xjadi i nak demam...

sori tuan kechik naa...

No comments:

Post a Comment