Wednesday, April 1, 2009

I'm back...

pehh...2hari silentmode tak update blog...rase mcm 2tahun...ehehehe...ayat ngengade. ada sesape yg dah stat windu2 ker..?! wasehh...ayat nak kena 'kaki'. i bukan takmo update blog sesaje...ada gak tulih2 pastu i save as draft je, malas nak publish lagi...sbb nak tunggu tm pasang streamix dulu...baru best blogging sampai lebam kan...hambik.

arini, tuan kechik buat pe'el lagi...sms - Beb....schedule minggu ni?hehe. Lepas i bgtau kelas ape diswik, dia tanye lagi...- Tort brp hb?consti? Huh, ngengade sungguh tau...bukan ke fakulti dah bg sumer student schedule one each..mana pegi u punyer schedule tuh..?! ape kejadahannya beriye2 buat pertukaran alamat bagai,takut surat tak sampai la...blablabla...kalau akhirnya sue ngan i jugak yg kena dok remind u tiapkali ada kelas...baik aritu u tukar je address u ke address umah i kan senang...ehehehe...suratmu,suratku jua konsepnya gitu...ape2 info klau u tak tahu, u can put da blame on me gitu...alaaa...kesah nye...

dah la tu, dtg kelas nan ado...kalau dtg pun, time pagi aje nampak berkobar2 nak blajar...iye2 cari parking bagai...hehe...ngupenye dlm kelas tdo...wakaka...time lunchour, dok racun org takmo msk kelas balik...taulah otak u tu mmg dah bergeliga kannn...senget caner2 pun u tu, time exam,lepas skali nafas je pulak tuh...tapi jgn ar nak perli2 i...nak tgk result org yg rajin study n pegi library nih nanti caner lah pulak...dat is so keji okehhh...hallaaaaaa...

ikutkan hati yg nak mensyaitonkan u nih, ndak ajer i call IPD...report kat bos u main sms kat i masa ngah meeting...kantoikan lakonan tak mantap u yg buat2 bz kunon2 byk enau kes nak handle...padehallll...nan ado...Nih, i jaja sms u bagi bos u baca...nguah...nguah...nguah...
  • I : u ngah online ke?Tort-5/4, consti 4/4
  • T.Kechik : I ngah meeting...
  • I : Hoo..tiapkali meeting br nk sms i tnye psl kelas.Buat2la kunon2 bz dpn bos, byk kes...Lakonan!
  • T.Kechik : Biasak ar...rempit v impak maksima....hahhaha

Jadi, bos...ape lagi...cegah jenayah di IPD sebelum IPD dijenayahkan...muahahahaha...jgn marah naa tuan kechik...bawak2 mengucap....hikhikhikhik...muah..muahh..bubbye.

p/s : alahai jgn buat gosip naa...muah,muahhh siber ajer tu...bukan terghairah punnn...kahkahkahkahhhhh....

No comments:

Post a Comment