Friday, April 10, 2009

Lebih pink dari pink-panther...

Alahai...tak tau nape skrg nih i mcm dah terkena 'kenan' pink-panther...segala yg color pink i suke...Lynn, ila...ingat tak dulu, mcm terkenan dgn benda2 yg ada dolphine...skrg sudah tukar...segala2 yg color pink pulak jd favvy...huahuahua...shelly, jgn jijik keji2 naa....

i kalau dah nmpk benda2 yg chomel color pink mesti excited nakkk...kalau tak dpt, rasa lemah longlai jiwa raga...Nih, antara brg2 yg i jumpa kat internet yg i nakkk...i akan gigih dptkan caner2 pun..hehehehehhh...ada sesape yg sayang i nak bantu i dptkan items ini tak..??nak i sayang takk..???! ecececehh...mcm ada ugutan di situ...
Beg Nike giler cun...baru kobar2 mau study!

Kasut high-heel bukan designers brand pun xpe, janji pink..hehe.


if tak mengerlip pun okey jer...i bkn anak mami jarum...



Hoo...ini topi musti mau cari...Liverpool tuu...sape dpt bagi i, i 'muahhh..' satu kali..hurmmm.

Camera color pink baru ghairah nak jd mamarazzi kan....

Lappy pink baru sexy...pehh...


Haa...tikus yang chomeyyy...



Baru feel nak layan lagu...kalah dj!!
Kete takyah pink la naa...nmpk over okey...so, dpt pinkkan rim jadi la..

Kat belah dlm kete, dpt pinkkan lapik kaki pun jadilah...
Haa...ahahaha...polis kalau nak tangkap i, make sure ada gari ini mcm naa...if not, sila bebaskan i atau tunggu i serah diri je naa...jgn dok berangan nak gari i...tak rela...ahak..ahak...ada kegedikkan di situ.

Ahahaha...itu sajer la kesengalan i utk waktu ini...saje je merapu, yg sebenarnya i takde idea nak update blog nih... belah tghari nak cabut p melaka...ada urusan cket...tak dpt nak online...uol nk boraque2, silakan...jgn dok ngumpat udah ler...hari jumaat kan hari yg mulia. Dan buat semua lelaki muslim, solat jumaat jgn buat2 lupa naa...sembahyanglah anda, sebelum anda disembahyangkan...pesanan ringkas khidmat masyarakat dari Nita...bubbye!












No comments:

Post a Comment