Wednesday, April 8, 2009

Okey dak 3 column...???

I baru jer blaja2 buat 3 column nih...so far, uol rasa camne..??? okey dak...??? kan i penah story dlm post yg sbelom2 nih...angka 3 byk enau signifikasi nyer dlm idup i. So, smtr ada ilmu nak buat 3 column...why not i cuba kan...selain sbb signifikasi angka '3' tu, dpt gak i maximumkan penggunaan ruang yg ada kan...?! nampak serabut keh...?! i nyer prob skrg, nak cari background yg chomel cket...background yg i guna skrg, mcm tak bape feel...nantilah i try cari ngan gigih lagi naa...lagi satu, ntah camana la nak tukar title sidebar tu bg kechik, tak kechik2 jgk...tu la, byk enau mengate tuan kechik kan dh ketulahan...i klik byk kali font title sidebar tu bg smaller...tp jd camtu jgk...lagi membesar ade la...alahai...kena menuntut ilmu lagi nih...tunjuk ajar ku sifu...(acececehh....mcm lagu mentor tu..)

p/s: Agil...mama dah bg greenlite lu pg audition reality show, pegi la try...karaoke mcm bagus ajer...try la audition tgk brape jauh lu bole 'pegi'....ada bran..???

No comments:

Post a Comment