Saturday, May 2, 2009

Semangat yang hilang...kus semangat!!!







ohohohohooo...jgn pelik naa...mesti ada yg dok terpikir, nape i tetiba layan lagu nih hae??!muahahahaaa...i bkn a big fan of XPDC okey...ini tuan kechik punyer angkara la...

d other day, i lepak ngan dia discuss pasal subject exam yg kitorang nak amik for this year. ada satu subject nih yg i was2 btl nak amik coz cuma tuan kechik n tuan besar jer yg plan nak amik. liza kata susah, so takmo amik,wat sakit otak je nanti. sue mmg tak amik. org lain yg amik, bkn geng i. jadi, i bg la mcm2 alasan takmo amik paper tuh...but, terpikir lak kan yg i nih kena completekan 2 subjek elektif which i blom clear satu pun lagi...org lain dah clear satu, either islam2 or land dealing or watever lah...so, mau tak mau disyer i ingat kena setlekan jgk la at least satu. nak amik islam2, takde member nk study sama2. liza maybe amik nexyer kot (takpe, i akan 'racun' dia jgk caner2 nanti...heh heh heh).

so, oleh kerana tuan kechik punyer promote la satu subjek elektif ni bagai...ckp senang la...itu la...ini la...u can cover la...bla bla bla...and terpikir alang2 ada geng mau study,i pun amik la subjek tu dgn penuh gamble nye. lagipun tuan kechik ckp if i tak amik subjek tu, means tuan besar pun tak amik la jgk coz tuan kechik p bgtau tuan besar yg i pun amik dat subjek sebab tu la tuan besar pun nak amik jgk. Kan boleh??!! Chaittt...selambe giler jaja nama i...(hambikkk...i jaja la u kat my blog pulak...cam biase la kan...)

bila i ckp kat tuan kechik reason i takmo amik subjek taf2 disyer sbb semangat sudah hilang...cehh, tuan kechik dgn tidak terhagak2nya ckp- "...kang i nyanyi lagu semangat yg hilang kat u kang..." ewah, mcm 'bran'...and i terpikir if tuan kechik 'bran' skali pun,boleh ke bawak lagu tu masalahnye...ehehehe...mcm tak terbawak ajer...muahahaha...(yeaaa...sesi mem'bakar' tuan kechik ye...) cenggane lah ngupenye ye..?! u tu kechik, dah lupa?! ade hati nak bwk lagu yg 'besar' cenggitu...elehaiii...tau la u slalu 'karok' kan...tp nak choose lagu pun, hagak2la cket...ekihkihkihkihhh...

moralnnye...tuan kechik wehh...nextime, ukur lagu di tekak sundri...wakaka. i takut kang lagu ala2 metal XPDC sudah tukar jadi ala2 nasyid kontemporari Rabbani la pulak...muahahahahahaaa...seram owhhh...jemaah masjid R*** bertukar jd pengikut blackmetal...mintak nyawa!!! u nak buat story 'transformers' edisi u pun, agak2la cket awe wehhh...


makanya, uol...layankan sajer la naa... tuan kechik, jangan marah jangan sentap naa...mintak ampun!!!




No comments:

Post a Comment