Saturday, August 22, 2009

da trip to langkawi...

Jumaat 14ogos2009...i terbang ke langkawi atas urusan rasmi -utk handle satu meeting pegawai2 tinggi gomen...bertolak dari kl naik pesawat MH 1450 dm kul 5.50pm...kitorang gerak dr ofis dlm kul 3.15pm...sampai awal kan...so, haruslah bergambaran dulu...

kat klia - me n my 'adikipar' wannabe...hehe...zaida

wajah i ber'mask' berani la i nak jaja kat blog ni kannn...wakaka...

dlm pesawat sebelum berlepas...ngan ofismate - en.Nan...pose wajib "world peace"...

pose sengal oleh en.Nan yg begitu siok mkn kacang...



pose "ipar-duai"...wakaka...cubaan utk menjadi sopan.

pose 'partner in crime'...

bdk berdua nih dr kat ofis, membawak ke kete time nak bertolak ke airport, masa kat airport sampai la ke dlm flight...keje dorang bergaaaaaduuhhhh ajer...gaduh2 manje jelah...gaduh2, pastu gelak2...
whoaa...jelingan manje mr.otai ofis i...
dlm pada takmo gambar diambil, sempat gak bg pose nih...ahaha...inilah yg dikatakan malu2 ngimau...malu2 tp mau...hehe



landing time...


minah ni punye la excited suh amik gambo dia bg nmpk kapal terbang sekali...
tgk la tu, org nak snap, dia tak reti dok diam...ate,gimane..??!!



yea...model baru blog ini...hehe...
pompuan yg kat depan,bukan yg kat belakang tu ye...ada pulak yg nak enterframe jugak hae...



haa...takde dah yg enterframe...senyummm...

sorang lagi model baru blog ini...hehe...dgn gaya steward terlampau...hikhik...laarrrriikksss!!!


lagi pose 'ipar-duai'...haha...


pose 'ipar-duai' lagi...adik ipar try to curang, main mata ngan org lain...hehe...so, drama!!


bukti akak ipar tunjuk skill '2 in 1' - amik gambar sendiri...sambil pose...adik ipar tumpang sekaki...hehe.

langkawi...here we come!!!


tunggu bagasi time...sempat nak pose jugak.

malam tu, sampai kat langkawi kitorang disambut oleh bos kecik, desk officer, bos kecik junior(hehe) n mr.ksn-duplicate...dorg bertolak belah pagi, sampai awal...terus bawak kitorang pegi makan...

gambar belah malam n pagi esoknya tade coz 'menjaga' protokol depan bosses...hehe...harap maklum.

Sabtu 15Ogos2009...
belah pagi pegi hospital langkawi utk xtvt pemeriksaan kesihatan...tak amik gambo...segan ngan tan sri...i kan LO tan sri sepanjang event d langkawi..uhuhu...

belah petang, kitorang ke gunung raya...dah sampai kat atas nun, fuhh...view lawa giler uol...walaupun tempat tuh agak scary....

ecececeh...bos kecik i sempat lagi nak posing hae...

yaa...memperkenalkan seorang lagi model baru blog i...wakaka.

ni la dia tan sri yg i dk escort tu...aura dia, masyaAllah...

i tak brani owh mau amik gambo dr depan...hik hik.

masing2 menikmati pandangan dr balkoni salah satu bilik kat hotel tu...

hoccus-foccus....

pemandangan langkawi dari puncak gunung raya..

pantry di salah sebuah bilik hotel situ..

sebelah malam pulak, kitorg ada dinner anjuran LADA di Burau Bay Resort...makan time!!

silalah terliur...

sorang lagi model baru blog i...miss huru-hara...haha.

en.Nan n desk officer - pn.roro...


mr.otai...
glamor owh dia mlm tuh...coz jd 'hero' kami masa sesi karaoke...nyanyi lagu ibnor riza-mimpi yang tak sudah...siap bawak cd sendiri owh...tu yang mahal tuh!!



No comments:

Post a Comment