Tuesday, August 11, 2009

nak tido...nak tido...

morning uol...berat betul mata i pagi nih. giler punyer ngantuk...malam tadi kena stayback kat ofis nak settlekan folder utk meeting kat langkawi...sampai kul 2.30am owhhh...giler kan?! yang heran, org yg jadi tauke meeting leh plak balik awal...konon dpt excuse sbb dia preggy

...(helloooo...time i yg jd desk-officer aritu tapi xdapat nak handle bcoz bz ngan exam, dia x tolong i pownn....org yg byk tlg cover i - typist kat ofis i yg time tu pun preggy jugak...menunggu hari lagi, baru je bolos laswik...bole jer dia wat keje teruk2...mentang2 minah tu typist jer, dia tuh officer...mcm2 lak excuse nye...dah la balik awal...pagi nih boleh plak dtg lambat...konon la sbb dia stay jauh...hellooooo, jarak umah dia ngan umah i sekangkang kera jer pun...i boleh jer dtg seawal pagi...sengal tul!! dik oiiii, hendak seribu daya arhhh....)

selama nih org dok kata keje gomen dok goyang2 kaki jer...cuba le keje kat kabinet nih, balik awal bole dibilang dgn jari je tau...sgt la jarang balik awal...

klau camni la gayenye hari2 balik lambat-datang awal pagi...mau pengsan i kat tgh jalan...arhhhhh....ngantuknya...ngantuknya...mata ni nampak ajer terbukak tp sebenarnya ala2 tak bangun lagi...nak tido....uhuhuhuhuhuuuu...

No comments:

Post a Comment