Saturday, May 26, 2012

I just want to sleep~


There are times when all of a sudden all I wanna do is just sit at home and do nothing but breathing. And during that time, all I care about is my feeling.

Call it selfish, but sometimes, honestly there's no one who understands you better than yourself. As long as no harm is done to others, I don't see any wrong doing it.

Maybe I'm just too tired.
Or maybe I'm just too I-just-don't-care!








You need to rest, myself.
All lives will continue with, or without you.

Friday, May 11, 2012

Me, Life & whatever...

Hey people! Sorry that i've been MIA again...
There's a lot of interesting little things happened lately...
but i really don't know where to begin with...
My life is so full right now...
It's a good thing though..



I have quite a bit of plans this year and I've prepared for the worst...those are really big plans and in order to succeed, i have to be a SUPER MULTITASKER!



Wednesday, May 2, 2012

hangennnn....

pagi2 lagi dah hangin....meluat giler ngan perangai org2 kat ofis ni yg suke nak tunjuk pandai, yang pada hakikatnya tindakan dorg tu hanya nak menyerlahkan lagi kebodohan dorg je.*sigh

ntah la...dh namanya keja as a team,tapi kalau ada dlm team tu yg suke nak blagak diva/star, keje yg senang pn akhirnya jd payah. kadang2 terpikir gak, apa agaknya masalah dorg ek?? susah sangat ke nk respect keje orang lain?? yg ko nak pulun nak buat keje org tu kenapa? dah tak cukup keje sgt ke?! klau buat keje tu betul,takpe gak la kan...boleh gak nk ucap terima kasih. ni tak, buat keje tak brape nak betul, pastu separuh jln...universiti mana yg dia blaja buat camtu kat org??

ni satu lagi isu...pagi ni masuk ofis, on PC, tetiba try log-in kat facebook, tak boleh. sebab dah kena block. demm...pelik jgk. sedangkan PM, KPPA etc ada akaun facebook kot...PM siap menggalakkan lagi ministers lain supaya adakan engagement melalui media sosial. alih2 pentadbiran ofis ni buat sekatan mcm ni plk...konon sbb takmo staffs dok ngadap facebook n abaikan tugas hakiki.kot nk buat polisi pun,hagak2 la...takkan la officers nk buat perangai cenggitu...ada case study or bukti ke yg menunjukkan ada officers yg abaikan tugas hakiki semata-mata asik dok ngadap facebook??? klau ada sekalipun, takkan la marahkan nyamuk,kelabu dibakar??? tak ada lagi ke pendekatan lain yang lebih berhemah untuk selesaikan masalah ni...??

cemuih aihhhh....=p