Sunday, December 23, 2012

so sweet...

suke tengok video ni....my fav vid...fav couple...so cute & romantic sweet couple...may Allah SWT grant them happiness...Amin ~ 



p/s:  nanti i kawen, nak buat video camni bole x? ada sape2 nk sponsor tak..? ehehe =)

singgah sat jer...

Dah lama tak update blog ni...bukan tak nak tulis apa2, tapi hati tak tenang, jiwa tak senang lagi...memanglah i dah tamat kursus DPA 21 disember 2012 lepas. tapi sampai hari ini tak dpt nk enjoy lagi...ada satu lagi esaimen yg masih pending...plan nk siapkan n hantar sblm cuti X'mas...apekan daya, ada plk aral melintang...time ni la kete nk buat hal...byk benda tertangguh...xdapat nk setlekan...semuanya perlu ditempuhi seorang diri....dugaan betul...takpelah, Alhamdulillah...ujian Allah yang tak seberape ini insya Allah dapat dihadapi dengan senyuman...positif...positif!!