Saturday, January 19, 2013

entry pertama 2013..

Laa...ahaha..dh tgh bulan januari 2013 baru i dpt nk update blog ni...sian kan? maklum la, dah stat keje balik slps tamat kursus 6 bulan dpa...posting kat ofis lama jgk...masuk ofis, bos plk takde...kursus sebulan. bosannnn....partner-in-crime yg sorg kt ofis pun takde gak sbb dia pegi kursus 6 bulan dpa plk...so,lagi ar bosannnn...

seb baik ada pak belangkas sorg kt ofis tu...so, ke mana-mana or buat apa2 pun kat ofis tu harap ngan dia jelah...lantaklah org nk kata apa pun...masa i kena serang ngan sorg mamat mental kat kuarters i pun, pak belangkas yg tolong...temankan i balik...pastu dia gak la yg call mamat mental tu and 'slow-talk' man-to-man gitu....kete i problem, alih2 cover signal tu ilang...pastu getah bumper plk tercabut...visor patah...dia jgk la yg bg advice and ajarkan camne nk buat...hurm...seb baik le ada pak belangkas sorg tu...klau tak, haru jugak la life i ni....

neway, that's all for now...next time i update lg naa...bubbye~

pak belangkas layan je tekak i yg ngidam sushi..haha