Saturday, March 23, 2013

Berry dah dapat baby boy

Seronok betul pagi semalam dpt tau wife Berry dah selamat lahirkan baby boy. so, semlm abes keje je terus hafiz, afzai, en fariz n i pi melawat dorg kt pusat bersalin berisiko rendah presint 8 putrajaya...tumpang happy la tgk 'adik seplatlet' i sorg ni dpt baby dah...chomel plk tu...geram jer tgk...


berkerut dahi baby. terkezut sbb dgr bunyik flash. sorry naa baby...terlupe nk silentkan sound tu..

berry da daddy cool...sian, kena psiko br dia nak pegang baby tu...

tumpang gembira...congrats ye berry n wife!!

upgrade skill memasak

haa...menu utama arini - ayam golek "cookline". berkat belajar masak masa demo masakan guna periuk magic "cookline" anjuran puspanita kat ofis i. lps demo masakan tu, i apelagi...terus beli kuali n periuk kecil magic tu...dgn harapan nk tnjk skill masak kt mama i...kihkihkih...xpasal2 melayang rm500++ ...so, dh beli periuk tu semua bagai, takkan xtry masak sndr kan..?

sejak ada periuk cookline tu,makin menjadi2 ketagihan i mkn ayam...serius,klau masak ayam guna periuk tu,mmg best...ayam tu jd lembut je...sampai ke tulang2 dia lembut...pastu klau masak,takyah nk buh serbuk perase, garam or gula semua tu...juz letak perencah n kicap cket...dh sedap...menyihatkan plk tu...

nak cerita lebih2 pun xreti laa...uol klau nk rasa, beli la periuk tu n try sndr ye...in shaa Allah x menyesal punye...


nyum...nyum